BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Turiste atacate de bivoli pe vf Tocarnea. S-au urcat pe fânul depozitat într-o anexă. Au fost salvate de jandarmi și salvamontiști

Actiune in desfasurare a Salvamont Maramures pentru evacuarea unor turisti care coboara pe traseul marcat de pe vf Tocarnea, jud Maramures.

Acestia au fost surprinsi de bivoli care au devenit agresivi la vederea turistilor facandu-i pe turisti sa se refugieze intr-o zona inchisa si sa solicite ajutor de urgenta.

SPJ Salvamont Maramures actioneaza ca echipa de suport in aceasta misiune , actiunea fiind coordonata de Jandarmeria Maramures in calitate de titular al apelului de urgenta.

Cei patru turisti surprinsi de animalele agresive au fost recuperati si coborati la masinile de interventie venite in sprijin.

Actiune incheiata. Structurile participante la alarma se retrag la baza.

Te-ar putea interesa si

ALERTĂ ÎN ȚARA CODRULUI: Anchetatorii caută suspecții unei duble crime într-un sat de lângă Asuaju de Sus și Fărcașa. Vizați sunt vânzătorii ambulanți (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CASCADA CAILOR: Intervenţie a salvamontiştilor borşeni pentru salvarea unuimcopil de patru ani care a alunecat şi a căzut

Redactie

INCENDIU BAIA MARE: O casă de pe str. Hornului s-a făcut scrum (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.