BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Motociclist lovit în plin de un autoturism condus de un șofer beat la Satulung – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe DN1C la intrarea în localitatea Satulung dinspre Baia Mare. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism care circula dinspre Baia Mare a virat stânga pentru a intra pe o stradă laterală, numai că nu ar fi observat că din sens opus circulă regulamentar o motocicletă.

Impactul nu a mai putut fi evitat iar motociclistul a fost proiectat pe carosabil. Un echipaj SMURD și mai multe echipaje ale poliției au sosit imediat la fața locului.

Victima a fost preluată de paramedici și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Se pare că a suferit o fractură gravă la unul dintre picioare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul confirmînd că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Este vorba de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltare de probe de sânge.

S-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 24 septembrie a.c., la ora 21.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Satulung.

Deplasați la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Baia Mare, înspre municipiul Dej, ajuns la intersecția cu D.N. 1C cu strada Tineretului, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă din sens opus de un tânăr de 17 ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 17 ani, dar în cazul conducătorului autoturismului etilotestul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice .

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: ”Mascați fără pic de MINTE”! Luptătorii SAS Maramureș i-au luat la șuturi în fund pe etnicii ucraineni care petrecereau Crăciunul la Rona de Sus

Vasile Dale

VIDEO: Un râs s-a cocoțat noaptea trecută pe o mașină, în Ilva Mare

Redactie

EXCLUSIV: Scandal și proteste la OS Strâmbu Băiuț – Oamenii plătesc 10 mc lemn de foc și ar primi 10 m steri. Poliția s-a autosesizat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.