BREAKING NEWSNationalRecomandate

Elev (10 ani) în comă indusă la Spitalul Județean Satu Mare! I s-ar fi făcut rău la școală

Situație dramatică la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Acolo unde un copil, în vârstă de zece ani, din municipiul Satu Mare, este în comă indusă pe Secția de Terapie Intensivă. Și asta după ce micuțului i s-a făcut rău aparent la ora de Educație Fizică. După câteva zile, elevul a intrat în stop cardiorespirator în timp ce se afla acasă, dar este în stare comatoasă în prezent. Părinții cer acum să se facă dreptate.

Conform informațiilor PresaSMjoi, în cursul săptămânii trecute, elevului i s-ar fi făcut rău aparent la ora de Educație Fizică. Și-ar fi revenit ulterior, dar în cursul zilei de sâmbătă a intrat în stop cardiorespirator în apartamentul unde locuiește cu părinții lui, din Cartierul Micro 16, în municipiul Satu Mare.

Din fericire, mama micuțului a fost lângă el până au ajuns specialiștii Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare copilașul. Acesta a fost preluat și dus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Din păcate, starea minorului s-a înrăutățit, iar acum se află în comă indusă pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare.

Tatăl minorul le-a spus medicilor că în cursul săptămânii trecute fiul său ar fi căzut și s-ar fi lovit puternic la cap la ora de Educație Fizică de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Satu Mare. Acum, tatăl victimei se va adresa conducerii unității de învățământ pentru a face lumină în acest caz.

Reporterii PresaSM au luat legătura cu reprezentanții unității de învățământ, care au precizat: ”Învățătoarea elevului a primit în această dimineață un mesaj din partea părinților, referitor la faptul că acesta se află în spital. Din informațiile noastre preliminare știm că elevul a căzut joi, la ora de sport, în timp ce juca fotbal. Dar s-a ridicat, nu a dat semne că ar avea ceva. Vineri a venit la școală și a părut să fie totul în ordine. Din păcate, în această dimineață am aflat și noi că starea acestuia s-a înrăutățit. Suntem cu sufletul alături de familie și îi dorim elevului însănătoșire grabnică”.

Sursa: presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

POMPIERII MARAMUREŞENI, ALĂTURI DE SEMENI

Redactie

Mihaela Brooks, profiler F.B.I. despre bărbatul din Vișeu de Jos care a urcat cu mașina în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: TRAGEDIE LA O PENSIUNE DIN OCNA ŞUGATAG. UN COPIL DE 7 ANI S-A ÎNECAT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.