BREAKING NEWSNationalRecomandate

O IA RAZNA LUMEA: Exhibiționism la un MALL. S-a dezbrăcat în fața unui minor și i-a cerut să îl ”satisfacă”

Un sătmărean în vârstă de 41 de ani este acuzat de polițiștii sătmăreni că ar fi săvârșit infracțiuni contra bunelor moravuri. Oamenii legii – care s-au mobilizat exemplar – spun că bărbatul, în timp ce se afla în toaleta unui mall din municipiul Satu Mare, de față cu un minor în vârstă de 16 ani, ar fi exercitat acte de exhibiționism. Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orelor prânzului, în municipiul Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSMastăzi, 24 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui incident, într-un mall din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din Satu Mare, în timp ce se afla într-o toaletă din mall, ar fi exercitat acte de exhibiționism față de un minor de 16 ani. Conform informațiilor PresaSM, una dintre victime susține că suspectul i-ar fi cerut să îl ”satisfacă”.

Bărbatul a fost identificat la scurt timp de polițiști, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: 1,20 mg/l alcool în aerul expirat – Beat și posibil drogat, după accident, șoferul s-a dat în spectacol pe instagram!!!

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O șoferiță a lovit o femeie pe trecerea pentru pietoni de lângă unitatea militară

Vasile Dale

EXCLUSIV: Avem IMAGINILE – Tânăr din Petrova lovit de mașină, iar apoi bătut de șofer. Victima este la un spital din Cluj Napoca

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.