BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA MARE SĂLBATICĂ: Pentru că l-a filmat, o femeie a fost bătută de un șofer care bloca accesul troleibuzelor.

Ieri, 25 septembrie, polițiștii din Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 25 de ani din Coltău, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

          În fapt, la data de 21 septembrie, la ora 15.15, polițiștii băimăreni aufost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, despre faptul că ca a fost agresată fizic de către un bărbat.

          La faţa locului, polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în timp ce se afla în stația de autobus situată pe Bulevardul Regele Ferdinand, a observant un autoturism care bloca traseul autobuzului.

Femeia ar fi început să filmeze, fapt ce l-ar fi deranjat pe conducatorul auto. Acesta, după ce ar fi provocat scandal cu șoferul autobuzului, a întors autoturismul, s-a oprit în dreptul apelantei, i-ar fi adresat injurii, după care a agresat-o fizic și a plecat.  

          Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

UN NOU INCIDENT FEROVIAR: Un vagon al Mocăniței ar fi deraiat pe Valea Vaserului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ – Accident la intrare în localitatea Șișești dinspre Baia Sprie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SALVEAZĂ VIEŢI PE MELEAGURILE NOASTRE: Un inginer italian și-a părăsit țara pentru a fi deveni voluntar SMURD, în Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.