BREAKING NEWSImportant

Băimăreancă bătută de soț. A ajuns la Spital cu un echipaj SMURD

 Aseară, 25 septembrie, la ora 22.07, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 23 de ani, despre faptul că sora sa are un scandal cu soțul său, la domiciliu de pe strada Oituz.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că victima de 38 de ani, prezenta urme de violență. Aceasta ar fi fost agresată fizic de către soțul său de 41 de ani, în urma unor divergențe, după care acesta a părăsit locuința.  

Persoana vătămată a fost transportată cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Judetean Baia Mare secția U.P.U. în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență in familie.

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 41 de ani din Baia Mare care și-ar fi agresat fizic soția de 38 de ani, în data de 25 septembrie a.c., polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

          Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact între un autoturism şi o motocicletă pe str G. Coşbuc din Baia Mare

Redactie

Taxe ireale, plătite de un turiști în Grecia – Taxă de copac și taxă de pahar!!!

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Alocăm peste 26 de milioane de lei pentru proiecte de dezvoltare a comunităților locale

Vasile Dale

1 mesaj

DUPĂ GRATII: 30 de zile va sta în arest bărbatul care și-a bătut soția și a amenințat-o cu moartea – Stiri din Maramures septembrie 28, 2023 at 9:17 am

[…] Băimăreancă bătută de soț. A ajuns la Spital cu un echipaj SMURD agresiune in familiearestarestat prevetnivbaia marebaimareancamaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.