BREAKING NEWSRecomandate

SUB PRIVIRILE MAMEI: Copil de 6 ani lovit de mașină în Seini. Medicii au decis internarea acestuia

Un nou accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Mihai Eminescu din Seini.

Conform surselor ActualMM, micuțul de aproximativ 5 ani a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Acesta tocmai ieșise din microbuzul școlar în momentul în care, nesupravegheat fiind, s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure. Șoferul unui autoturism care circula pe stradă nu a mai putut să evite impactul.

În urma accidentului, copilașul a suferit răni la cap. La fața locului au ajuns și polițiștii, dar și un echipaj de Ambulanță SAJ care l-a preluat pe micuț pentru a-l transporta la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

ACTUALIZARE:

Revenim cu noi informații despre accidentul petrecut în această după-amiază pe strada Mihai Eminescu din Seini. Conform surselor noastre, mama copilului în vârstă de 6 ani se afla pe cealaltă parte a străzii și a văzut întregul accident. Aceasta îl aștepta pe băiețel să treacă strada spre ea în momentul în care a fost accidentat de un autoturism care circula regulamentar.

Ajuns la spital, medicii au decis internarea copilului pentru investigații amănunțite. Acesta a suferit răni vizibile la cap și acuză dureri și la membre.

Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost testat cu etilotestul de către polițiști, rezultatul fiind 0. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ce spune Poliția

Azi, 26 septembrie, la ora 12.10, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că s-a produs un accident rutier pe strada Mihai Viteazu din Seini, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani din oraș, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 6 ani.

Din primele cercetări rezultă că minorul ar fi coborât din microbuzul școlar în stația de autobuz de pe strada Mihai Viteazu și s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile pentru a ajunge la mama sa, care îl aștepta pe partea opusă.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Sursa: ActualMM.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CHERECHEȘ A RĂBUFNIT după ce procurorii DNA l-au ”deranjat”. El este IMACULAT, azi vinovați sunt jurnaliștii și 4 consilieri locali. Ieri erau vinovați unii angajați ai Primăriei

Vasile Dale

BAIA SPRIE: VIDEO – Tânăr drogat găsit de o femeie căzut în zona Lacului Albastru. Este în convulsii, abia a fost imobilizat

Vasile Dale

INCONȘTIENȚĂ DUSĂ LA EXTREM: Doi tineri prinși cu 138 respectiv 157 km/oră pe bd Independenței din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.