Maramuresul Istoric

Încă un cadavru descoperit în Munţii Maramureşului, în zona de frontieră

Azi, în jurul orei 17.15, un localnic din Repedea, care se afla in zona de frontieră la cules de ciuperci, a informat telefonic dispeceratul Sectorului Poliției de Frontiera Poienile de sub Munte despre faptul că a descoperit un cadavru aflat in stare avansată de descompunere.

Imediat, au fost constituite grupele operative si de cercetare la fata locului formate din polițiști de frontiera și reprezentanti ai IPJ Maramureș in vederea recuperării cadavrului aflat în apropiere de Vârful Berescu din Munții Maramureșului la aproximativ 1.600 metri altitudine.

Cadavrul a fost coborât de pe munte și dus la morga Spitalului pentru efecutarea necropsiei și stabiliea cauzei morții. Din păcate polițiștii nu au găsit niciun act de identitate în hainele bărbatului decedat. Nici din Ucraina în ultimul an nu s-a semnalat nicio dispariție, așa că va fi extrem de dificil ca persoana decedată să fie identificată.

Te-ar putea interesa si

ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ: Ce măsuri se iau pentru stoparea extinderii focarelor de pestă porcină africană

Vasile Dale

EXCLUSIV: Angajat al Spitalului Borșa prins cu 30 de baxuri cu țigări de contrabandă în urma a 5 percheziții efectuate în Borșa dar și acasă la tatăl acestuia, în Moisei (foto/video)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO ÎN EXCLUSIVITATE – IZBIT ÎN PLIN: Un polițist de la Rutier spulberat în Vadu Izei de un șofer băut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.