BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Ameninţa pe stradă localnicii – “Pistolar” prins de polițiști la Poienile de Sub Munte. S-au găsit și droguri

Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 25 de ani, din Poienile de Sub Munte, despre faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență și cu un pistol, de către un bărbat din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 35 de ani, care se deplasa pe jos, iar în momentul în care a observat polițiștii, ar fi abandonat un obiect în vegetație, după care a fugit.

La scurt timp, bărbatul a fost prins și imobilizat de polițiști.

Obiectul abandonat a fost identificat ca fiind un pistol, urmând să fie efectuată o expertiză balistică asupra acestuia.

În apropierea locului unde a fost prins bărbatul, a fost identificat și autoturismul acestuia în care au fost găsite două rezerve cu gaz și un plic zip-lock care conținea o substanță albă cristalină, care urmează sa fie înaintată polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Te-ar putea interesa si

HALUCINANT – Datorie de peste 13.000 de euro la firma care furnizează internetul pentru Liceul cu Program Sportiv Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE| BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic nu era doar beat, ci DROGAT cu patru substanțe interzise când a produs accidentul în care a murit tânăra Alexandra! Noi vă arătăm ceea ce se voia a fi ținut secret

Vasile Dale

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.