BREAKING NEWSEveniment

DUPĂ GRATII: 30 de zile va sta în arest bărbatul care și-a bătut soția și a amenințat-o cu moartea

Bărbatul de 41 de ani din Baia Mare care și-ar fi agresat fizic soția de 38 de ani, în data de 25 septembrie a.c., polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Ieri a fost dus în fața magistraților băimăreni care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Ce spune instanța

MĂDĂRAŞ A. CĂLIN – FLORINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4154/P/2023 din 27.09.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 27.09.2023 până în 26.10.2023 inclusiv, a inculpatului MĂDĂRAŞ CĂLIN FLORIN, -, pentru săvârşirea infracţiunii de violență in familie, prev. de art. 199 alin.1 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul desemnat din oficiu, de a se dispune respingerea propunerii de arestare preventivă sau de se lua faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru reprezentantul Ministerului Public.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Salvamontiştii maramureşeni, puşi pe drumuri degeaba de tatăl unui tânăr „mort” de beat

Redactie

COD ROŞU: Vin două ore de coşmar în Maramureş! Copaci rupţi la Lăpuşel, stâlp de electricitate lovit de fulger, DN 18B blocat, accident la Valea Chioarului

Redactie

ACCIDENT: Două mașini s-au ciocnit pe strada 22 Decembie din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.