BREAKING NEWSRecomandate

FOTO. Procesul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, AMÂNAT la Curtea de Apel Cluj. Inculpatul plasat 60 de zile sub control judiciar pentru a pleca din țară (ACTUALIZARE)

Curtea de Apel Cluj a amânat, vineri, procesul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, pentru data de 19 octombrie, la ora 10.00, pentru a-i da posibilitatea avocatului din oficiu să studieze dosarul.

Cherecheș s-a prezentat, vineri, la Curtea de Apel Cluj având un avocat din oficiu și un avocat ales, pe Stanca Gidro, fost decan al Baroului Cluj, care au solicitat acordarea unui termen pentru studierea dosarului.

Procurorul de ședință l-a acuzat pe Cherecheș că urmărește prin diverse tertipuri amânarea cauzei și prelungirea procesului până în aprilie 2024 când fapta de luare de mită se prescrie.

Mai mult, procurorul  a cerut amendarea lui Cherecheș cu 5.000 de lei.

Instanța a acordat un nou termen în dosar pentru 19 octombrie, la ora 10.00, dată până la care se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție cererea de strămutare a procesului înaintată de primar, care are termen în 17 octombrie.

Magistrații Curții de Apel Cluj au luat în discuție și plasarea lui Cherecheș sub control judiciar pentru a se asigura că acesta nu se va sustrage judecății, urmând să ia o decizie.

5 ani de închisoare pentru luare de mită

Cătălin Cherecheș, care a primit o sentință de 5 ani de închisoare pentru luare de mită, a făcut apel. 

Sursa foto și mai multe informații pe www.cluj24.ro.

ACTUALIZARE – Control judiciar pentru 60 de zile
Completul Curții de Apel Cluj a decis instituirea măsurii controlului judiciar față de Cătălin Cherecheș pentru o perioadă de 60 de zile, începând de vineri, 29 septembrie, până în 7 noiembrie inclusiv. El trebuie să respecte anumite obligații legale și să se prezinte periodic la Poliție.

Te-ar putea interesa si

PARCARE DE SMECHERAS: SI-A „ABANDONAT” BOLIDUL DE LUX PE TRECEREA PENTRU PIETONI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ȘI ÎN MARAMUREȘ: Poliţia de Frontieră organizează concurs pentru ocuparea a 500 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie

Vasile Dale

VIDEO: Sute de copii în Centrul Vechi, Ziua Poliției Române

Redactie

5 mesaje

Misu septembrie 29, 2023 at 1:17 pm

Devine din ce in ce mai penibil acest proces,atâtea termene nu cred că au mai existat în istoria vreunui proces din Romania.Concluzie clara,el se vrea scăpat,Și se pare că SI justiția face totul să îi îndeplinească dorința din păcate.

Raspunde
Ion septembrie 29, 2023 at 3:04 pm

Se va prescrie si asta, nu va mai agitati degeaba.

Raspunde
Ms13 septembrie 29, 2023 at 5:07 pm

Aia zic Ione , nu va mai blamați primarul ca-i blană plus tot voi îl votați …ca pe altcineva?? Pe cine?

Raspunde
Misu septembrie 29, 2023 at 6:20 pm

Sunt convins că se va prescrie,banii fac minuni.

Raspunde
ASB septembrie 29, 2023 at 4:14 pm

“Inculpatul plasat 60 de zile sub control judiciar pentru a pleca din țară“

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.