BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Azi, 03 octombrie, la ora 08.48, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada George Coșbuc, în parcarea unui supermarket.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 56 de ani a surprins și accidentat cu autoturismul o femeie de 84 de ani din Baia Sprie, care, în calitate de pieton, s-ar fi deplasat pe o bordură și care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în fața autoturismului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Persoanelor implicate în accidentul rutier le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaz la Coroieni. Președintele Ionel Bogdan și primarul Gavril Ropan au semnat contractul de execuție

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: CA-N RĂZBOI – Persoană cu dizabilități atacată în apartament cu lopata. A fost lovit în cap

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: L-AM DAT PE MÂNA POLIȚIE – 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și vroia să conducă un tractor prin CAVNIC

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.