BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO CITITORI: Evenimente neplăcute pe șoselele județului. Tamponare la Sighet, BMW în podeț la Vișeu de Sus

Cititorii noștri, stăpânii noștri! Imagini foto și video am primit de la cei care citesc știrile publicate pe site-ul www.vasiledale.ro.

În cele ce urmează vi le prezentăm, cu mențiunea că, din fericire, aceste evenimente nu s-au soldat cu persoane rănite, ci doar cu pagube materiale.

Pe DN18 la intrarea în Sighetu Marmației dinspre Vadu Izei două autoturisme s-au ciocnit față spate. Practic șoferul unui autoturism VW nu ar fi respectat distanța de siguranță față de autoturismul Mercedes. Când șoferul Mercedesului a frânat cel care conducea VW nu a mai putut evita impactul. Cele două mașini au fost serios avariate. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat.

Azinoapte pe același DN18, dar între Vișeu de Sus și Vișeul de Jos șoferul unui autoturism BMW X5 ar fi părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un podeț din beton din dreapta direcției de mers. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașina a fost distrusă. Evenimentul rutier nu a fost anunțat la poliție, șoferul având 24 de ore să sesizeze producerea accidentului.

Revenim la Sighetu Marmației, unde astăzi la prânz au fost clipe de groază. O femeie care era pe stradă cu fiica ei și doi nepoței s-a prăbușit pe stradă din senin. Doi dintre cei trei micuți au început să strige iar trecătorii au sărit să o ajute pe femeie. Bebelușul a fost luat în brațe de o sigheteancă pentru a fi calmat. La locul incidentului a sosit un echipaj SMURD. Femeie era conștientă și stabilă, ea povestind paramedicilor că a simțit o durere groznică într-unul dintre memebrele inferioare și nu a mai putut continua drumul.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Florărie spulberată de un BMW. Sătmăreancă decedată după ce a fost prinsă sub dărâmături

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMAGINI ȘOCANTE – Pacientă cu COVID-19 lăsată să zacă pe podea la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: El este tânărul din Șiria cel care a răpit-o pe fata de 17 ani din Borșa. Ar fi iubiți

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.