BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

AUDIO: Fostul parlamentar, NUȚU FONTA – interviu EXCLUSIV pentru www.vasiledale.ro și PLUS TV Maramureș despre perchezițiile de astăzi de la societatea ginerelui săltat de procurorii DNA

Fostul deputat de Maramureș, Nuțu Fonta a acordat un interviu telefonic ÎN EXCLUSIVITATE pentru www.vasiledale.ro și PLUS TV Maramureș în care a prezentat ce s-a întâmplat astăzi la sediul societății pe care o administrează, care a fost vizată de perchezițiile procurorilor DNA. Mai mult, acesta spune că ginerele său a fost săltat din trafic în timp ce se deplasa spre București în interes de serviciu. Fostul parlamentar a povestit că fiica lui este speriată și că a fost singură cu doi copii mici când au ”năvălit” mascații la domiciliu.

Cum comentați reținerea ginerelui dvs și ce știți despre subiect?

„Nu cunosc subiectul știu doar ce s-a întâmplat, adică am avut percheziții la sediile societății. Știu de la fiică-mea că au avut percheziții și acasă. Sunt convins că instituțiile statului își vor face datoria. Eu chiar cred că e nevinovat. Din punctul meu de vedere, cum îl cunosc, cum este crescut și educat, eu cred că este nevinovat. Acum, instanța și organele de cercetare își vor face datoria și vedem ce se întâmplă, ce va fi. Ceva probleme undeva există.

Mai exact la ce vă referiți?

”Mai exact la faptul că atâta desfășurare de forțe pe atâtea județe. Ceva probleme or fi, nu știu să vă spun. Dar strict pentru ginerele meu cred că este un om corect și nu cred că a putut face ceva să i se întâmple asemenea probleme.

Credeți că e o victimă?

Nu, nu. Eu cred că este nevinovat în povestea asta. Vom vedea. Repet, nu cunosc povestea. Este un avocat care îl așteaptă la audieri. După ce se întâmplă acele audieri, cred că o să primesc mai multe detalii și informații.

Tocmai de aceea v-am sunat. Fiica dvs ce spune?

Fiică-mea este speriată. Gândiți-vă că este acasă cu doi copii mici. Dimineața la ora când s-a întâmplat acțiunea era singură cu cei doi copii. Din informațiile pe care le am gândiți-vă că Bogdan avea ordin de serviciu, mergea spre București. L-au oprit în trafic dacă nu mă înșel la Vâlcea. Și de la Vâlcea s-a întors înapoi la Cluj Napoca. Din punctul meu de vedere societățile pe care le-au vizat, cu ce au venit acum le-am pus toate documentele la dispoziție, e bine să se vadă că ce activitate desfășur ca să nu fie probleme și alte interpretări.

Pe dvs nu v-a întrebat nimeni, nimic?

Eu m-am prezentat la percheziție la sediul societății.

Vi s-au cerut documente personal și la dvs?

Ni s-au cerut documente pentru a verifica relația noastră cu alte societăți comerciale care cred dânșii că ar fi suspecte, sau mă rog cu intervenții… dar repet pentru societatea de la Borșa pentru care am dat pentru a se face verificările avem sumele încaste, avem facturi și de 6 luni și de 8 luni neîncasate. Nu suntem cu un parc auto atât de dezvoltat și atât de mare. Vorbim de 6 camioane, de 2-3 utilaje pe care le avem și cu care supraviețuim ca și activitate”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

OFICIAL NU NI SE SPUNE ÎNCĂ: Al doilea român infectat cu coronavirus, un bărbat din Maramureş, s-a vindecat

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Rampă de gunoi înfiinţată ad hoc, în Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INEDIT: UN BORSEAN SI-A FACUT OM DE ZAPADA DIRECT IN BENA MASINII DE TEREN (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.