BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

DJ187: Un bărbat din Poienile de Sub Munte în ”comă alcoolică” prins în trafic la volan. Avea 1,34 mg/l în etilotest

Ieri, 03 octombrie, la ora 15.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

          În urma verificărilor efectuate, pe D.J. 187, în comuna Poienile de Sub Munte, polițiștii au depistat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani.

          Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

OCNA ȘUGATAG

Ieri, 03 octombrie, la ora 12.20, polițiștii au oprit un cvadriciclu pentru control, care era condus pe D.J. 185 în localitatea Călinești.

          La volan a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Ocna Șugatag, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cvadriciclul nu este înmatriculat sau înregistrat.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  • BAIA SPRIE

Azi noapte, la ora 00.21, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N. 18, Strada Câmpului din oraș.

          La volan a fost identificat un bărbat de 40 de ani din Baia Sprie.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

A aruncat pe geam totul dintr-un apartament situat la etajul 4 – Băimăreanul a fost săltat cu mascații și internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetul Marmației

Vasile Dale

Programul Partidului Mișcarea Populară pentru următorii patru ani. Deputatul Adrian TODORAN: Nevoie oamenilor, prioritatea noastră. Din RESPECT pentru maramureșeni

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Bărbat lovit de cal la Ponorâta

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.