BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Încă un JAF URIAȘ în Maramureș. 150.000 lei au fost furați dintr-un imobil din Baia Mare

Încă un jaf uriaș a fost dat în Maramureș. După cel din Șomcuta Mare de unde s-a furat 118.250 euro și 124.300 lei iată că de această dată hoții au vizat un imobil din Baia Mare. Din interior au sustras suma de 150.000 de lei. Pănă la această oră hoții nu au fost prinși. În cazul de la Șomcuta Mare a fost arestat preventiv un suspect însă banii nu au fost recuperați până acum.

Ce spune Poliția

”Vineri, 29 septembrie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 și ulterior prin plângere, de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că în aceeași zi, persoane necunoscute i-ar fi sustras suma de 150.000 de lei din locuința sa de pe strada Colonia Topitorilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și pentru identificarea persoanelor implicare și tragerea acestora la răspundere penală” a transmis pentru www.vasiledale.ro, biroul de presă al IPJ Maramureș.

CITEȘTEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE IMENSĂ: Azi-noapte a murit fratele lui Cristi, unul dintre tinerii omorâţi pe trotuar de un şofer drogat

Redactie

LECŢIE CU IZ PENAL: Cum s-au răzbunat niște cetățeni pe un șofer care a parcat greșit pe strada Păltinişului

Redactie

INGROZITOR – BRANCARDIER ANGAJAT LA SPITALUL JUDETEAN BAIA MARE SUSPECTAT CA AR FI AGRESAT SEXUAL O MINORA INTERNATA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

URMARE CAZ: FOTO EXCLUSIV – Ei sunt indivizii care au furat 191.000 lei din casa unui băimărean din Ferneziu. Au fost arestați preventiv – Stiri din Maramures octombrie 6, 2023 at 4:14 pm

[…] EXCLUSIV: Încă un JAF URIAȘ în Maramureș. 150.000 lei au fost furați dintr-un imobil din Baia … baia marebani furațicolonia topitorilorferneziujaf baia maremaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.