BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO – Tragedie la Lucăcești: Biciclist spulberat de un autoturism al cărui șofer a fugit de la fața locului. A fost prins de poliție. 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe drumul județean 108E între Lucăcești și Mireșu Mare. Un bărbat care circula pe o bicicletă a fost spulberat de un autoturism iar șofer acestuia nu a oprit la fața locului.

Alți șoferi aflați în trafic au oprit imediat și au sunat la 112 cerând ajutor. Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și au început manavrele de resuscitare. După aproape 45 de minute medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Conform surselor noastre șoferul autoturismului a fugit de la fața locului, el fiind prins de polițiști în zona satului Pribilești (comuna Satulung) pe câmp. Practic pe șoferul fugar l-a urmărit un alt șofer, care a sunat la 112 și pe telefon fiind cu polițiștii au reușit să îl prindă pe câmp la aproximativ 5 km de locul accidentului. Șoferul a fost testat, etilotestul indicând 1.12 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul este din Dăneștii Chioarului și are aproximativ 37 ani. Biciclistul ar fi din Lucăcești și ar fi avut doar 48 de ani.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Accident rutier mortal Lucăcești. Conducătorul autoturismului a fost reținut de polițiști.

La data de 4 octombrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108.

Conducătorul auto, bănuit de accidentarea mortală a unui biciclist în vârstă de 49 de ani din Lucăcești, a fost identificat de polițiștii din Șomcuta Mare, după ce acesta ar fi părăsit locul accidentului.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

După un mandat cu peste 130 de proiecte legislative, deputatul Adrian Todoran știe ce are de făcut pentru Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bătrână căzută în bucătărie iar cratița a luat foc. Vecinii au chemat pompierii

Vasile Dale

Reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și amenințare

Redactie

2 mesaje

El este șoferul din Dăneștii Chioarului, care beat criță a ucis un om și a fugit ascunzându-se pe un câmp din Pribilești (EXCLUSIV) – Stiri din Maramures octombrie 4, 2023 at 11:25 pm

[…] cu informații noi despre tragedia petrecută miercuri seara (4 octombrie 2023) pe DJ108E între localitățile Lucăcești și Mireșu […]

Raspunde
EXCLUSIV: Șoferul care a ucis un biciclist la Lucăcești și a fugit a fost arestat pentru 30 de zile. Avea peste 2,20 grame alcool pur în sânge. Și biciclistul era beat – Stiri din Maramures octombrie 6, 2023 at 9:29 am

[…] care beat criță a ucis un om și a fugit ascunzându-se pe un câmp din Pribilești (EXCLUSIV)EXCLUSIV VIDEO – Tragedie la Lucăcești: Biciclist spulberat de un autoturism al cărui șofe… accidentaccident mortalbaia marelucacestimaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestragedie […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.