BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

El este șoferul din Dăneștii Chioarului, care beat criță a ucis un om și a fugit ascunzându-se pe un câmp din Pribilești (EXCLUSIV)

Revenim cu informații noi despre tragedia petrecută miercuri seara (4 octombrie 2023) pe DJ108E între localitățile Lucăcești și Mireșu Mare.

Biciclistul spulberat de un șofer beat se numea Vasile Cristian și era din Lucăcești. Localnicii spun că era cel mai bun meșter fântânar din Țara Chioarului. Era un om harnic și nu a creat niciodată probleme. Nu era căsătorit și locuia singur după ce mama i-a decedat. În trecut a suferit o intervenție chirurgicală complexă pe inimă în străinătate. Avea 49 de ani.

sursa foto; facebook.com/biciclistul accidentat mortal pe DJ108E

De cealaltă parte, șoferul care a urcat băut la volan se numește Vasile Bogdan și are 37 de ani. Locuia în Dăneștii Chioarului, sat vecin cu cel în care locuia victima. După producerea impactului, bărbatul nu a oprit la fața locului ci și-a continuat drumul. Un alt șofer l-a urmărit peste 5 km. În tot acest timp, șoferul care îl urmărea pe fugar era pe telefon cu Serviciul 112 și cu polițiștii. La intrare în satul Pribilești (comuna Satulung) șoferul fugar a intrat cu mașina pe un câmp. Acolo a fost prins de polițiști. Testat fiind, etilotestul a indicat 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost readus la fața locului pentru ca echipa de criminaliști să efectueze cercetarea locului faptei iar apoi a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa foto: facebook.com/șoferul fugar

Șoferul vinovat este acuzat de trei infracțiuni: cidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Șoferul după audieri a fost reținut pentru 24 de ore și a fost depus în arestul IPJ Maramureș. El va fi prezentat judecatorilor pentru arestare preventiva pentru 30 de zile.


CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

BRAVO, AȘA DA: Mai mulți tineri au sărit în ajutorul unui bătrânel care a căzut pe o trecere pentru pietoni (EXCLUSIV VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O persoană rănită, după ce două maşini s-au ciocnit pe strada Grănicerilor. Un politist implicat

Vasile Dale

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Criminalul de pe strada Gării a fost arestat preventiv. A avut discernământ când şi-a ucis fosta iubită

Redactie

3 mesaje

mo octombrie 5, 2023 at 8:35 am

astia-s „pilotii” de pe sate…

Raspunde
lesc octombrie 5, 2023 at 9:33 am

criminal nenorocit…

Raspunde
EXCLUSIV: Șoferul care a ucis un biciclist la Lucăcești și a fugit a fost arestat pentru 30 de zile. Avea peste 2,20 grame alcool pur în sânge. Și biciclistul era beat – Stiri din Maramures octombrie 5, 2023 at 6:29 pm

[…] El este șoferul din Dăneștii Chioarului, care beat criță a ucis un om și a fugit ascunzându-s…EXCLUSIV VIDEO – Tragedie la Lucăcești: Biciclist spulberat de un autoturism al cărui șofer a fugit de la fața locului. A fost prins de poliție. 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul – ACTUALIZARE accidentaccident mortalbaia marelucăceștimaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestragedie mireșu mareDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.