BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Tragedie în Breb: Un localnic a fost găsit mort în casa cuprinsă de flăcări (EXCLUSIV VIDEO) – ACTUALIZARE

Tragedie în satul maramureșan breb incendiul violent a izbucnit în această noapte undeva în jurul orei 1 la o gospodărie. sătenii au fost cei care au dat alarma și au încercat să stingă focul.

Au chemat și pompierii militari din Sighetu Marmației dar și pompierii civil din Ocna Șugatag pentru a stinge vâlvătaia. La sosirea acestora întreg imobilul era cuprins de flăcări.

Când au stins focul în interior au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Este vorba chiar de către de către proprietarul casei. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsie și stabilirii cauzei decesului.

Deocamdată pompieri au stabilit exact cauza izbucnirii focului însă se bănuiește că totul ar fi pornit de la coșul de fum al casei care era necurățat.

ACTUALIZARE

Pompierii sigheteni au intervenit cu 2 echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alaturi de SVSU Ocna Sugatag, in localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa. In momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat. In interiorul locuintei pompierii au gasit o persoana carbonizata, barbat 94 ani.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Focuri de armă la Sighetu Marmației. 8 contrabandiști au trecut râul Tisa cu țigări din Ucraina

Vasile Dale

CONTROALE LA FIRME CARE OFERĂ SERVICII DE DEZINFECŢIE, DEZINSECŢIE ŞI DERATIZARE: Poliţiştii au întocmit un dosar penal, după ce au constatat o infracţiune

Vasile Dale

IPOTEZE MACABRE ALE CRIMEI ODIOASE DIN APA: UNII LOCALNICI SUSTIN CA AR FI FOST URMARITI PENTRU CA AR FI SCOS BANI PENTRU NEPOTI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.