BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: El este bătrânul găsit carbonizat în propria-i casă din BREB. Liviu Vârciu impresionat până la lacrimi de povestea maramureșeanului

Pompierii sigheteni au intervenit cu 2 echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alaturi de SVSU Ocna Sugatag, in localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa. In momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat. In interiorul locuintei pompierii au gasit o persoana carbonizata, barbat 94 ani.

Locuia singur de 25 de ani de când i-a murit soția. Liviu Vârciu și Anca Diniciu au vorbit cu el în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 ”Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!

Născut în 11 aprilie 1927 era cel mai bun meșter din zona Brebului. ”Făceam furci, greble, mese. Am fost agricultor, după pământ am trăit. Am avut lapte, brânză, tot ce trebuie să trăiesc bine. Tot satul are furci și greble de la mine. Nu mi-a lipsit nimic. Regret că sunt bătrân. Am avut cea mai mândră femeie de Breb.

A murit la 60 și ceva de ani. Am stat cu ea 50 de ani, fără șase luni. O fost prea muncitoare, brea bună. Dumnezeu să o ierte” le-a povestit bătrânul din Breb vedetelor de la emisiunea lui Nea Mărin, ”Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară!”

”Am fecior inginer la Deva. M-a chemat la el. Dar nu m-am putut despărți de casa în care m-am născut. Aici m-am născut, aici vreau să mor! Mi-a fost tare drag satul ăsta” a spus bătrânelul din Breb.

”Ne-ați făcut o mare bucurie că am vorbit cu dumneata. Ne-ați dat o lecție de viață. Ne mândrim că suntem români. Un om atât de lucid deși e singur de 25 de ani. Ne bucurăm din suflet că v-am cunoscut” a spus Liviu Vârciu, vedeta Antena 1.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Un șofer din Sighet a fost prins la volan în comă alcoolică. Avea 1,69 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREŞ: Asfaltare pe Valea Ruscovei cu… pământ şi bolovani (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Doua adolescente bete au ajuns la spital. Una s-a lovit cu capul de beton

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.