BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Clipe de teoare pentru o familie de maramureșeni: Le-a explodat plita de sticlă a aragazului în timp ce prăjeau gogoși. OPC Maramureș a fost sesizat

O familie de maramureșeni, sot și soție, au trecut prin clipe de groază în timp ce prăjeau gogoși pe aragazul cu plită pe care l-au cumpărat în urmă cu doar trei luni dintr-un magazin din Seini.

Totul s-a întâmplat în gospodăria lor din satul sătmărean APA. Plita a explodat pur și simplu în timp ce gogoșile se prăjeau în uleiul încins. Bărbatul, operat de trei ori pe inimă, abia și-a putut reveni din șoc. Sticla plitei care în teorie este securizată, s-a împrăștiat prin toată bucătăria.

Maramureșeanul a sunat luat imediat legătura cu magazinul de la care l-a cumpărat. Aceștia l-au redirecționat la o firmă din București care se ocuăă cu reparația pe garanție. Aceștia au trimis un reparator care a venit, a văzut aragazul, a constatat și a transmis datele la București. De aici stupoare: să se comande o plită nouă, însă clientul trebuie să o plătească: 450 lei!!! 

Maramureșenii au făcut plângere la OPC Maramureș ieri seară. Astăzi inspectorii OPC vor face toate verificările. De menționat este faptul că aragazul are garanție 2 ani de zile și au trecut doar trei luni de când a fost cumpărat.

Familia de maramureșeni nici nu vor să audă de reparație. Își vor banii înapoi. Ei spun că nu mai vor aragazul în gospodăria lor pentru a nu mai trece printr-un asemenea șoc niciodată.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Șoferul unui Mercedes parcat pe trecerea pentru pietoni, sancționat de polițiștii sigheteni

Redactie

eDAC – o nouă aplicație rapidă și eficientă pentru legitimarea persoanelor (video)

Vasile Dale

VIDEO: Băimărean cercetat pentru infracţiuni împotriva animalelor

Redactie

2 mesaje

VIDEO. Le-a explodat aragazul în timp ce prăjeau gogoși. O familie din Apa a trecut prin clipe de groază - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania octombrie 6, 2023 at 12:08 pm

[…] prin clipe de groază. Le-a explodat aragazul în față, timp ce prăjeau gogoși, informează vasiledale.ro. Potrivit sursei citate, o familie de maramureșeni, soț și soție, au trecut prin clipe de […]

Raspunde
Cristi octombrie 6, 2023 at 4:46 pm

Iara vorbesti in lipsa de cunostinte tehnice. Pune mana si citeste despre plita pe inductie si plita pe gaz. E total maaare diferenta, dar tu nu si de unde sa stii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.