BREAKING NEWSEvenimentImportant

REACȚIA DSP Maramureș pentru www.vasiledale.ro: Ce au găsit în urma controlului de la ”Bali de Maramureș” din Mara. Cei de la Păstrăvăria Alex susțin că la ei nu s-au găsit nereguli (actualizare)

”In ziua înregistrării sesizării (03.10.2023) inspectorii din cadrul serviciului control in sănătate publică s-au deplasat la fața locului. S-au controlat aspectele menționate in sesizare.

La acea dată s-au constatat mai multe deficiențe:

– infrastructură degradată;

– spații cu igrasie / mucegai;

– certificate de absolvire a cursurilor de norme de igienă, expirate;

Operatorul deține contract pentru DDD făcut recent, la mijlocul lunii septembrie. Ultima acțiune DDD a fost făcută in data de 30.09.2023 la o zi după cazarea celor 21 de turiști.

Întrucât procedura conform legislației in vigoare prevede ca documentele de sancționare sa fie semnate de reprezentantul legal, administratorul firmei a fost înștiințat sa se prezinte la sediul DSP Maramureș, in momentul revenirii in țară.

Revenim cu amănunte după acea dată”.

Director executiv DSP MM ec. Ilea Ivette Alessandra

Noi menționăm și faptul că administratorul este plecat în concediu în Zanzibar.

Păstrăvăria Alex reacționează pe facebook

”Comunicat oficial

În urma informațiilor promovate în cursul ultimelor zile în mass-media și la nivelul unor rețele de socializare cu privire la unitatea noastră turistică, dorim să vă aducem în atenție următoarele aspecte:

Modalitatea în care presa prezintă situația controalelor efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Maramureș și de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș este eronată și nu reflectă corect realitatea, deoarece:

1. În cadrul titlului tuturor articolelor apare localitatea Mara, inducând atenția opiniei publice la faptul că toate controalele au fost efectuate exclusiv la societăți comerciale din Mara, în ciuda faptului că acestea au fost realizate și la nivelul altor firme care se află în alte localități. Din această cauză, mesajul comunicat de articole arată că toate neregulile identificate în urma controalelor efectuate ar fi fost la nivelul societății comerciale din Mara, deși acestea sunt cumulate de la nivelul tuturor celor patru societăți verificate.

2. În referire la neregulile rezultate în urma controalelor la nivelul societății noastre, atragem atenția cu privire la faptul că acestea sunt amplificate, exagerate și nu sunt conforme cu aspectele cuprinse în procesele verbale întocmite de către cele două autorități de control.

PĂSTRĂVĂRIA ALEX FUNCȚIONEAZĂ ÎN CONDIȚII NORMALE.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG SĂ NE TRECEȚI PRAGUL.”

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Preluare ACTUALMM: Se sparge ”buba” – Prietenă a Stelei Săsăran internată la Infecțioase cu simptomatologie COVID-19, după ce a intrat în contact cu femeia de afaceri. Luaseră masa împreună în 15 martie

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziţii pe Valea Vaserului. Se caută droguri – actualizare

Redactie

TRAGEDIE: Un bărbat din Suciu de Sus a murit strivit sub un buldoexcavator (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.