BREAKING NEWSEvenimentNational

CINE-A PUS CÂRCIUMA-N DRUM: O șoferiță din Șomcuta Mare a urcat beată la volan și a ajuns cu mașina în șanț

O şoferiţă în vârstă de 21 de ani, din localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș, a pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns în afara părții carosabile, pe direcția Ileanda – Baia Mare. În urma testării cu etilotestul, poliţiştii au descoperit că tânăra era băută, rezultatul fiind peste 0.61 mg/alcool pur în aerul expirat.

Colegii noștri de la ȘtirideSălaj ne-au transmis că evenimentul rutier a fost semnalat poliţiştilor din Jibou prin numărul de urgenţă 112, la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 13.40, cu privire la faptul că, în localitatea Ileanda, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, o tânără de 21 de ani, din localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Ileanda – Baia-Mare, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns în afara părții carosabile.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform Info trafic, evenimentul rutier a fost unul fără victime, rezultând doar pagube materiale.

Conducătoarei autoturismului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză polițiștii din Jibou au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Fotografie cu caracter informativ

Sursa: SportulSălăjean.ro.

Te-ar putea interesa si

SURSE: Cadre medicale pozitive la Spitalul Vișeu de Sus? Au închis secția de cardiologie

Redactie

FOTO: Ana Şerba, câştigătoarea titlului Miss Universitaria 2022

Redactie

MĂRTURIE HALUCINANTĂ: Testat pozitiv cu Covid–19, lui Bogdan Gavra i s-a sugerat să meargă la spital cu mașina personală de către DSP Maramureș. ”Dumnezeul județului” – DEMISIA

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.