Sport

FOTBAL FEMININ U15: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CS United Bihor 6-5 (4-2). Andreea Cândea a marcat 5 goluri


Pentru echipa din Baia Mare au înscris: Andreea Cândea – 5 goluri şi Diana Bandea – 1 gol.
Pe o vreme frumoasă, potrivită pentru fotbal, echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare a reuşit o victorie spectaculoasă, 6-5 împotriva fetelor din Oradea.

La începutul meciului, s-a păstrat un minut de reculegere pentru trecerea în neființă a mamei antrenorului clubului oaspete, Csabi Ficuț.

Jocul a fost extrem de disputat, băimărencele au inceput excelent, au condus cu 4-1 dar s-au văzut egalate la 4 in repriza a doua (min. 55) pe fondul unor ezitări în apărare. A urmat o nouă perioadă de dominare a fetelor noastre, materializată prin 2 goluri (scor 6-4) iar in ultimul minut de joc au mai punctat si oaspetele noastre (6-5 scor final).
MVP-ul meciului a fost, de departe, jucătoarea noastră Andreea Cândea, care a reuşit să înscrie 5 goluri, toate din acțiuni spectaculoase, spre deliciul celor aproximativ 50 de spectatori (foarte mulți pentru un meci de junioare). S-a văzut valoarea Andreei, jucătoare proaspăt revenită de la naționala României U15, acolo unde a fost convocată în premieră şi a reprezentat cu cinste oraşul Baia Mare (a şi marcat 1 gol excepțional pentru România).

Felicitări intregii echipe precum şi antrenorului Dani Lupuți pentru această frumoasă victorie.

Este evident că fotbalul feminin are viitor in oraşul nostru, tot mai multe fete se îndreaptă spre clubul nostru pentru a se legitima şi a juca acest frumos sport.

După 2 etape, Fotbal Feminin Baia Mare este pe primul loc, punctaj maxim (6 puncte), urmând ca etapa viitoare să se deplaseze la Timişoara pentru meciul cu echipa ACS Roma Florin Pădurean.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team – Smart Boys 6-2 (3-1)

Redactie

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI. PRIMA NEPREZENTARE, MECIURI DECISE LA PENALTY-URI SI PRELUNGIRI

Vasile Dale

ÎNOT: Subinspector de poliţie Cozma Ionela, vicecampioană la Campionatul Mondial al Poliţiştilor de la Milano

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.