BREAKING NEWSImportant

ACTUALIZARE: Vremea se strică în următoarele ore | Un copac a căzut în pasul Gutâi pe DN18 (FOTO)

Temperaturile vor scădea în mai multe zone ale ţării, iar diferenţele ar putea ajunge până la 15 grade Celsius. Totodată, Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, avertizări de tipul cod galben de vânt, care vizează mai multe zone din Muntenia și Transilvania.

Meteorologii avertizează că intensificări ale vântului mai puternice care vor depăși la rafală 70…90 km/h vor fi în zonele de munte ale județelor Gorj și Vâlcea. Vântul afectează localitățile Padeș din Gorj și Călimănești, Brezoi, Perișani, Câineni, Băile Olănești, Boișoara, Voineasa, Malaia, Racovița și Titești din Vâlcea.

În Maramureș pompierii militari intervin în pasul Gutâi pe DN18. Acolo un copac a fost rupt de vânt și a căzut pe partea carosabilă blocând un sens. Până când vor tăia copacul cu drujbele se va circula alternativ, sub dirijarea polițiștilor de la rutieră.

Te-ar putea interesa si

Intervenţie Salvamont cu final trist. Un bărbat a decedat în zona minei Cavnic (video)

Redactie

ȘIEU: LA INTERVENȚIE – Autospeciala pompierilor acroșată de un autoturism condus de un tânăr beat criță

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Opriți de poliția rutieră pasagerul unei mașini a încercat să ”scape” de pliculețele cu ”cristal”. Șofer drogat prins la Ulmeni, altul a refuzat testarea în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.