BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Tragedie în Bloaja. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe remorca cu lemne de la 3 metri înălțime – actualizare

Tragedie ieri în pădurile din zona cătunului Bloaja. Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați despre producerea unui teribil incident.

Ajunși la fața locului aceștia au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani se afla pe o remorcă încărcată cu lemne ce era tractată de un tractor. La un moment dat acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la circa 3 metri înălțime.

Echipajele Ambulanței și SMURD venite la fața locului au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar din păcate au fost nevoiți să declare decesul.

Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că, o persoană ar fi căzut de pe remorca unui tractor.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani a decedat, în urma unei căzături de pe o remorcă cu lemne, de la aproximativ 3 metri.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.                                               

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

Primăria Groși: Apel Umanitar pentru reconstrucția casei distruse de un incendiu

Vasile Dale

FOTO: Două autoturisme s-au ciocnit pe un bulevard din Baia Mare. O persoană rănită

Vasile Dale

Sas Dacian, candidatul Forţei Drepte la funcţia de primar al oraşului Ulmeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.