BREAKING NEWSNationalRecomandate

Copil de 11 ani din Unguraş, lovit de o mașină condusă de o femeie

Momente dramatice, duminică după-amiază, întâmpinate de un copil de 11 ani. Pe direcția Peceiu – Crasna, minorul a fost lovit de o mașină, condusă de o femeie în vârstă de 35 de ani

La data de 8 octombrie, la ora 17.45, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Crasna a avut loc un accident rutier.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și au constat că o femeie de 35 de ani, din localitatea Peceiu (comuna Bănişor) conducea un autoturism.

În împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, pe direcția Peceiu – Crasna, ea ar fi acroșat un minor în vârstă de 11 ani, din localitatea Unguraș (județul Maramureș), care s-ar fi angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis și fără a se asigura corespunzător.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ: ALEX ”NEED FOR SPEED” a fost reținut și depus în arestul IPJ Maramureș (VIDEO)

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT BORŞA: Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui schior care s-a izbit de un trunchi de copac (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

PE URMELE HOŢILOR DE LEMNE: Acțiuni complexe de control la Ocolul Silvic Poieni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.