BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cum și-a permis un fost polițist să blocheze DN18 în Vișeu de Sus cu o taximetru în care s-au găsit la final de iulie 500 grame de droguri (SURSE)

În 31 iulie 2023 vă prezentam un caz în care un tânăr taximetrist din Vișeu de Sus era prins de polițiștii de frontieră din Maramureș având în autoturism două pungi cu un drog de mare risc 3-CMC (500 grame) cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei , pe care intenționa să o comercializeze. Ei bine, conform surselor noastre, tânărul de la volan era nimeni altul decât nepotul unui fost polițist din Vișeu de Sus, actualmente pensionar.

Ieri pe DN18 în Vișeu de Sus, același autoturism în care s-au descoperit drogurile la finalul lunii iulie 2023, s-a oprit lateral blocând efectiv traficul rutier pe drumul național. La volan ar fi fost chiar fostul om al legii de la Arme, Explozivi și Substanțe Toxice, actualmente pensionar. Cel puțin așa susțin sursele noastre.

Individul de la volan și-a permis să oprească traficul rutier pentru ca de pe strada Valea Vinului din Vișeu de Sus să iasă în șoseaua principala zeci de autoturisme care erau într-un alai de nuntă.

Articolul 339, alin 3 din Codul Penal spune clar faptul că ”împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă: aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș

Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări în vederea luării măsurilor legale care se impun.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

COMBATEREA COMERCIALIZĂRII PRODUSELOR CONTRAFĂCUTE: Peste 2.000 articole vestimentare confiscate de poliţiştii sigheteni

Vasile Dale

VIDEO – Carambol pe strada Grănicerilor din Baia Mare. O șoferiță ar fi adormit la volan

Vasile Dale

INCENDII: Foc de vegetaţie uscată la Bogdan Vodă, Borșa, Botiza, Gârdani, Moisei, Șieu, Vișeu de Jos

Vasile Dale

1 mesaj

ASB octombrie 8, 2023 at 4:11 pm

Schengen va trebe

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.