BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Viceprimarul Marius Grad face minuni pentru comunitatea lui – Viseu de Sus (galerie foto)

”Îmi face deosebita plăcere când merg pe strada, mă oprește lumea si primesc foarte multe aprecieri pentru eforturile mele , toată lumea este mulțumită și fericită pentru transformarea orașului nostru în bine” spune Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus.

De altfel, orașul Vișeu de Sus este în continuă schimbare. În bine. Se muncește la fiecare pas. Centrul orașului total schimbat, terenul de fotbal reabilitat. Se reabilitează termic mai multe blocuri din Vișeu de Sus. Și asta nu este tot.

”Ne axăm foarte mult pe renovarea tuturor unităților de învățământ pentru a crea condiții cât mai bune pentru urmașii noștri. Avem proiecte în desfășurare, avem o mulțime de proiecte care vor începe în scurt timp. Au fost zile de muncă de dimineață și până târziu în noapte. Au fost nopți dormite prin mașină prin parcările din București. Totul pentru a depune proiecte și pentru a obține finanțări” continuă viceprimarul Marius Grad.

Două școli intră în reabilitare generală

În reabilitare totală vor intra școlile din zona Valea Scradei dar și cea din cartierul Rădeasa. ”Datoria noastră este nu uităm nici de aceste zone. Școala din zona valea Scradei se află într-o stare avansată de degradare. Prin multe eforturi am reușit să obținem finanțare pentru reabilitarea ei. Aceeași situație este și cu școala generală nr. 3 Rădeasa. Cândva acolo era o școală cu elevi buni, cu mulți dintre acei elevi ne mândrim astăzi. S-a deteriorat într-un ritm alert. Obligația noastră ca autorități publice este să nu le trecem cu vederea, să nu le uităm, ci să le modernizăm la standarde europe și să le readucem în circuitul educațional“ a spus viceprimarul Grad.

Piedici, ostacole toate au fost depășite

”Au fost piedici, au fost obstacole venite dintr-o parte și alta. Însă toate au fost depășite, nu am cedat și m-au făcut mai puternic. Încurc pe mulți care au încercat în toate felurile să mă atragă pe piste greșite și nu au reușit. Oameni care au luptat doar pentru interesele lor personale în acest oraș. Rezultatele mele din ultimii 3 ani vorbesc de la sine. Am puterea și forța de a continua, am abiția de a merge mai departe. Nimic nu mă oprește.

Vouă vișeuoanilor, vă mulțumesc frumos pentru toată susținerea pe care mi-ați transmis-o. Vă asigur că am să fiu la fel de dedicat și implicat în toate proiectele care urmează pentru bunăstarea orașului nostru, indiferent dacă este vorba de partea centrală a orașului sau este vorba despre cartierele limitrofe” a conchis viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

Maramureşul se pregătește să primească refugiați de război din Ucraina

Redactie

EXCLUSIVITATE: LA UN PAS SĂ FIE LINȘAT DE UN GRUP DE RROMI ÎN BAIA MARE (VIDEO)

Vasile Dale

Spitalul de Psihiatrie Cavnic, fără apă menajeră. A înghețat bazinul de captare (actualizare)

Redactie

1 mesaj

ȘOC LA PRIMĂRIA VIȘEU DE SUS: Viceprimarul PNL orașului a fost DEMIS, dar rămâne consilier local – Stiri din Maramures octombrie 27, 2023 at 1:29 pm

[…] Viceprimarul Marius Grad face minuni pentru comunitatea lui – Viseu de Sus (galerie foto) consiliu localdemiteremaramureșședințăstiri baia marestiri maramuresvice demisviceprimar vișeuvișeu de susDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.