ImportantNational

Maramureşean depistat în Iojib la volan sub influenţa alcoolului şi a drogurilor

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 01.15, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe Drumul Județean 195, în localitatea Iojib, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 22 de ani, din județul Maramureș, aflat la volanul unui autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

Memorandum de cooperare între Consiliul Județean și OMV Petrom pe tema producerii de energie din surse regenerabile în Maramureș

Redactie

SE CAUTĂ: Economist junior / senior pentru un depozit din Şomcuta Mare

Vasile Dale

CAVNIC: Persoană bănuită de furt calificat și distrugere, cauzând un prejudiciu de peste 10.000 de lei, depistat de poliţişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.