BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

VIDEO: Un șofer din Ruscova (Maramureș) a spulberat doi motocicliști de 16 ani într-un sens giratoriu de lângă Jibou

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17.42, polițiștii din Jibou au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, între localitățile sălăjene Jibou și Var a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Ruscova, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția drumului județean 108 A cu D.N. 1 H, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor motociclete conduse fiecare de câte un tânăr de 16 ani, unul din localitatea sălăjeană Var, altul din localitatea Someș-Odorhei, care se deplasau pe direcția Jibou – Var, intrând în coliziune cu prima dintre acestea.

Totodată, conducătorul celei de-a doua motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, cei doi tineri au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Atât conducătorul autoturismului, cât și conducătorul celei de-a doua motociclete au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Unul dintre motociclisti a fost transportat cu o ambulanta SAJ la Upu Zalau, Iar cel de-al doilea a fost transportat cu elicopterul la Cluj Napoca a transmis maior Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

Sursa foto: ȘtirideSălaj.ro, video – ȘtirideSălaj.ro, ztv.ro.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UNUL: Motociclist rănit de o șoferiță pe Eminescu din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Pentru a putea fi repatriat, familia tânărului din Săliștea de Sus, mort în Franța, are nevoie de ajutor

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Prăpăd la Repedea. S-au răsturnat cu mașina într-o curte și au fugit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.