BREAKING NEWSNationalRecomandate

Video exclusiv: Impact violent în pasul Mesteacăn. Două mașini s-au făcut praf – actualizare

Accident rutier grav pe drumul național 1C Baia Mare – Dej. Două autoturisme s-au ciocnit în Pasul Mesteacăn azi-noapte.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în jud. Mureș ar fi pătruns pe contrasens moment în care s-a izbit de un autoturism înmatriculat în jud. Maramureș.

Cu toate că șoferul autoturismului înmatriculat în Maramureș a fi încercat să evite impactul el nu a reuși.

În urma acestuia mașina lui a fost proiectată în parapetul din stânga direcției de mers. La fața locului au intervenit echipajele pompierilor militari și echipajele de poliție de la Ileanda.

Traficul rutier a fost dirijat de polițiști pe un singur sens în pasul Mesteacăn timp de mai bine de o oră.

ACTUALIZARE ISU Sălaj

În eveniment au fost implicate doua autoturisme in care se aflau trei persoane. O persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale si a fost preluata de un echipaj SMURD care a transportat-o la UPU Zalău. Pompierii Gărzii Ileanda au acţionat pentru asigurarea măsurilor PSI.

ACTUALIZARE – IPJ Sălaj

Marți, 10 octombrie a.c., la ora 23.55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, între localitățile Perii Vadului și Mesteacăn, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un bărbat de 35 de ani, din comuna Suseni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Perii Vadului – Mesteacăn, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Baia Mare.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Atât bărbatul de 35 de ani, cât și bărbatul de 52 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE: Se extinde scandalul la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga din Baia Mare (INREGISTRARE AUDIO)

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier pe Dura, o persoană încarcerată

Redactie

NEBUNIE IN BAIA MARE: DOI FRATI AU BATUT MAR CLIENTUL UNUI LOCAL (GALERIE FOTO CITITORI)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.