BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Jaf la o shaormerie din Dragomirești. Hoții au vizat doar țigări, alcool și bani – actualizare

A fost alertă la Dragomirești astăzi dimineață. Angajata unei shaormerii din orașul Dragomirești a sunat la 112 și a anunțat faptul că unitatea comercială la care lucrează a fost ”călcată” de hoți.

Echipajele poliției sosite la fața locului au constatat faptul că ușa de acces în shaormerie a fost spartă iar din interior au fost sustrase diferite bunuri. Totul s-ar fi întâmplat în intervalul orar 3.00-7.00 iar hoții nu s-au prea ferit nici măcar de camerele de supraveghere amplasate în zonă, inclusiv la un bancomat.

Din primele informații s-au furat țigări, 6 sticle de băuturi alcoolice și suma de 500 de lei care era în casa de marcat. Deocamdată valoarea prejudiciului nu a fost transmisă de proprietari către poliție.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 12 octombrie, la ora 07.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați de către angajata unei societăți comerciale din Dragomirești, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul punctului de lucru al societății comerciale de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

La faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 03.00-07.00, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în punctul de lucru al societății comerciale,  de unde au sustras mai multe pachete de țigări de diferite mărci, sticle sticle de alcool și suma de 500 de lei.

În urma activităților informativ operative desfășurate de către polițiștii Compartimentului Investigații Criminale al Poliției Dragomirești, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 25 de ani din comuna Ieud.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Criminaliștii au prelevat probe de la fața locului și au fost urmărite imagini surprinse de mai multe camere de supraveghere. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea făptașilor și tragerea lor la răspundere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Alţi doi ucraineni, tată şi fiu, s-au rătăcit în munţi. Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au pornit în căutarea lor – actualizare

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: 12.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Vasile Dale

OCOLIŞ: Pestă porcină africană confirmată la un mistreț găsit decedat pe un fond de vânătoare

Vasile Dale

1 mesaj

AVEM POLIŢIŞTI DE RÂSUL LUMII: Hoţ încătuşat, evadat din sediul Poliţiei Dragomireşti. Ieudeanul jefuise o shaormerie – Stiri din Maramures octombrie 19, 2023 at 6:25 pm

[…] EXCLUSIV FOTO: Jaf la o shaormerie din Dragomirești. Hoții au vizat doar țigări, alcool și bani… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.