BREAKING NEWSImportant

S-au votat pentru pentru crearea și dezvoltarea unui parc de specializare inteligentă în comuna Giulești

Consilierii județeni au aprobat crearea și dezvoltarea parcului de specializare inteligentă, prin realizarea infrastructurii aferente parcului de specializare inteligentă și asigurarea utilităților publice și finanțarea acestuia prin proiectul ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligentă Giulești, Județul Maramureș”, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Regional NV 2021-2027.

”Art.2. Se aprobă încheierea Acordului de parteneriat între Județul Maramureș – lider de proiect și S.C. ”Parcuri Industriale Maramureș” S.A în vederea implementării în comun a proiectului prevăzut la Art. 1, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.3. Se aprobă valoarea totală a proiectului ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligentă Giulești, Județul Maramureș” în cuantum de 22.655.643,44 lei (inclusiv TVA).

Art.4. Se aprobă contribuția proprie în proiect a Județului Maramureș reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului (în cuantum de 616.272,55 lei), care sunt aferente partenerului Județul Maramureș, cât și contribuția de 52,94% din valoarea totală eligibilă a proiectului în cuantum de 11.564.437,65 lei (reprezentând contribuția de 50% pentru cheltuielile eligibile aferente ajutorului de stat, în cuantum de 10.117.933,35 lei și contribuția aferentă depășirii pragului schemei de minimis, în cuantum de 1.446.504,30 lei), reprezentând cofinanțarea proiectului ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligentă Giulești, Județul Maramureș”.

Art.5. Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligentă Giulești, Județul Maramureș”, pentru implementarea proiectului în condiții optime, se vor asigura din bugetul propriu al județului Maramureș.

Art.6. Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării proiectului în condițiile rambursării/ decontării ulterioare a cheltuielilor”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni.

Totodată, sumele reprezentând cheltuieli de mentenanță, întreținere a proiectului ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligentă Giulești, Județul Maramureș” pe întreaga perioadă de durabilitate a acestuia se vor suporta de către Județul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Mesaj jignitor în trafic al unui șofer după ce a tot el a depășit pe linie continuă

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – ABSOLUT HALUCINANT CE SPUN AVOCAȚII: ”Am constatat cu stupoare că în județul Maramureș se dau soluții sub imperiul puterii presei”, ”Soluțiile instanțelor de judecată sau măsurile preventive se iau urmare a presiunii mediatice”

Vasile Dale

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec este îndrăgostită de Maramureș! Excelența Sa ne spune când vom scăpa de vize

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.