BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: 3 adulți și un copil răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent între Cavnic și Șurdești – ACTUALIZARE

Accident grav astăzi, 13 octombrie 2023, pe DJ184 între Cavnic și Șurdești. Două mașini s-au ciocnit violent iar patru persoane au fost rănite, fiind preluate de echipajele medicale.

Conform informațiilor ActualMM.ro se pare că o șoferiță în vârstă de 48 de ani din Cavnic, care circula cu viteză excesivă, a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani din Șișești.

În urma impactului violent, ambii șoferi, dar și doi pasageri din autoturismul condus de bărbat, au fost rănite. Este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani și o fetiță de 12 ani.

Polițiștii i-au testat cu alcooltestul pe ambii conducători auto, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe SMURD care le-au transportat pe cele patru victime la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Polițiștii continuă cercetările.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 13 octombrie, la ora 12.32, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe D.J. 184, la ieșirea din localitatea Șurdești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie de 48 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferilor, precum și a doi pasageri de 12 respectiv 43 de ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Grupul MA RA MU aduce colinde străvechi într-un concert de suflet la Baia Mare

Vasile Dale

BILANŢ 14 MAI: Numărul de cazuri de persoane infectate cu COVID-19 în Maramureş creşte: a ajuns la 80

Vasile Dale

FOTO: Ce spune conducerea Spitalului Judeţean Baia Mare despre pacientul împuşcat

Redactie

1 mesaj

Silviu octombrie 16, 2023 at 5:19 pm

Mi se pare ireal cum ajungem sa ne jucam cu vietile altor persoane din neatentie sau inconstienta…. Peste 70% din accidentele din Romania se intampla din cauza neatentiei si din cauza inconstientei datorita vitezei accesive pe anumite sectoare de drum. De cele mai multe ori aceste persoane sunt cele care nu invata legislatia rutiera si fac doar chestionare pe https://chestionareauto.ro/ sau drpciv…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.