BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Accident teribil în Pribilești. Un bărbat aflat pe o tricicletă a fost găsit mort într-un șanț (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean 108E pe raza localității Pribilești (comuna Satulung).

Din primele informații se pare că o persoană care circula cu o tricicletă a fost găsit fără viață într-un șanț. Deocamdată nu se cunoaște identitatea persoanei decedate, nici cum a ajuns acolo, nici dacă a fost victima unui accident rutier.

La fața locului intervin echipaje SMURD, Pompieri și 4 echipaje de poliție. Traficul rutier este blocat.

ACTUALIZARE: ora 21.30

Bărbatul a fost identificat. Avea 81 de ani și era din Pribilești și nu aveam dizabilități. Locuia singur iar sătenii spun că este foarte posibil să i se fi făcut rău în timp ce era pe tricicletă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 13 octombrie, la ora 19.30, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108 E.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în timp ce conducea un triciclu electric, dinspre localitatea Mogoșești spre Pribilești, ar fi pătruns pe contrasens, ar fi intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a răsturnat într-un șanț.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorul triciclului de 81 de ani.

Traficul rutier pe D.N. 108E a fost restricționat aproximativ o oră pentru efectuarea cercetării la fața locului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

O angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a stins sub privirile neputincioase ale colegilor

Vasile Dale

A MURIT SUFOCATA: PARCHETUL FACE PRECIZARI REFERITOARE LA ORIBILUL VIOL URMAT DE CRIMA DIN VISEU DE SUS. SI-A ACTUALIZAT SITE-UL: MULTUMIM CA NE CITITI

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Tăuraş la plimbare în zona Mara din Baia Mare

Redactie

1 mesaj

EXCLUSIV VIDEO: Femeie accidentată mortal în Tisa pe DN18 – Stiri din Maramures octombrie 13, 2023 at 9:15 pm

[…] EXCLUSIV FOTO: Accident teribil în Pribilești. O persoană cu dizabilități aflată pe o tricicle… dn18maramureșpolitiesighetu marmațieistiri baia marestiri maramurestisaDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.