BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

”TUPU” cu Poliția Locală Baia Mare: Copiii votanților fideli ai edilului au distrus locul de joacă pentru copii din Parcul Mara. ”Portarii” au venit, au văzut și au plecat (exclusiv video)

Situație revoltătoare ieri seară în Parcul Mara din Baia Mare. Locul de joacă pentru copii a fost pur și simplu devastat de mai mulți adolescenți ai căror părinți u ”domiciliul” în zonele mărginașe ale municipiuli Baia Mare sunt votanții fideli ai celui care se află la cârma administrației publice locale.

Nu spunem că respectivii copii nu ar trebui să se joace sau relaxeze în locul de joacă amenajat în Parcul Mara. Departe de noi aceste gânduri. Însă ar trebui să o facă în liniște, fără să distrugă mobilierul și mai ales cu păstrarea curățeniei.

Ei bine, aseară în jurul orei 18 mai mulți părinți au ieșit cu copiii la locul de joacă. Vremea favorabilă i-a determinat să iasă cu micuții din casă pentru a lua o ”gură de aer proaspăt”. Numai că în loc de liniște și relaxare au avut parte de țipete, urlete dar și o mizerie de nedescris. Băimărenii ne-au transmis că mai mulți adolescenți cu vârste aproximative între 14-16 ani au luat la rând leagănele și s-au ”jucat” distrugându-le. De altfel, mizeria lăsată de adolescenți se vedea peste tot. Limbajul vulgar era la ordinea zilei.

Părinții copiilor care au venit să se joace au sunat la Poliția Locală și au cerut ajutor. Numai că la sosirea unui echipaj, adolescenții au luat-o la fugă. Firește, ”portarii” de la Locală nu s-au sinchisit să îi caute, mulțumindu-se să plece liniștiți. La câteva minute, adolescenții au revenit la locul de joacă și au continuat ”circul”. Poliția Locală a fost din nou chemată. Fără niciun succes, scandalagiii au dispărut din nou.

Oare până la urmă ”portarii” i-au prins? I-au identificat? Cine plătește curățenia locului de joacă? Cine suportă cheltuilele cu distrugerile făcute de adolescenți? Tot băimărenii plătitori de taxe și impozite, firește.

Te-ar putea interesa si

VREI SĂ FACI BANI FĂRĂ SĂ OBOSEȘTI? Fă-te polițist local la Sighetu Marmației (foto)

Vasile Dale

WEEKEND CU DOSARE PENALE: S-a răsturnat cu maşina pe câmp băut la volan. Minor rănit după ce a sărit dintr-un ATV într-un pârâu

Vasile Dale

Festival Madrigal la Baia Mare

Redactie

2 mesaje

Ms13 octombrie 13, 2023 at 1:07 pm

De câte ori merg acolo in parc ,de atâtea ori fac scandal ! Sa nu mă înțelegeți greșit dar și cei care is din centru își lasă copii așa de izbeliște sa facă ce vor cum vor ca is copii doar…urca pe tobogane invers,blochează toboganele arunca cu ghinzi sau pietre in zona pe unele ies copii din tobogan ,le-am atras atenția părinților de fiecare data dar răspunsul “sunt copii ce da le facem”..acum va întreb pe voi,ar trebuii sa le dau o pereche de șepci ca…suntem adulti? Din hotvon va scriu așa ca și cartier mărginaș. Oricum nu îmi mai duc copilul acolo ca numai fac cu capu când văd toți Dexterii ce nu is scoși din casa numa pe geam la aer !

Raspunde
mo octombrie 15, 2023 at 11:29 am

sepci nu, da o flegma cu muci ca tot incepe sezonu… :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.