BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Accident la Sîrbi cu o victimă și în Vad cu trei răniți. Șoferi beți la volan în tot județul (VIDEO) – ACTUALIZARE

Sârbi: O persoană rănită

Un accident de circulație s-a produs luni dimineața pe raza localității Sîrbi, comuna Budești. O autoutilitară a ieșit de pe șosea și s-a lovit de un podeț. Pasagerul din dreapta s-a lovit cu capul de parbriz, fiind preluat de echipajele medicale care l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 16 octombrie, la ora 08.10, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit la un accident rutier în localitatea Sârbi.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus pe D.J. 186B, de către un bărbat de 54 de ani din Lucăcești, a derapat și a intrat în coliziune cu un podeț al unui imobil.

În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculului și distrugerea podețului, precum și vătămarea corporală a pasagerului dreapta față, un bărbat de 56 de ani din Mireșu Mare, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior a fost  condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

VADU: Ar fi evitat impactul cu o altă mașină și s-a răsturnat

La data de 14 octombrie, la ora 16, 45, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, în localitatea Vad.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 21 de ani din Baia Mare, conducea un autoturism pe D.J. 162C, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un podeț de beton, după care s-a răsturnat pe plafon.

          În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a două pasagere în vârstă de 4 respectiv 25 de ani.

          Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule sub influența alcoolului

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, polițiștii maramureșeni au depistat patru bărbați care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

În fapt, polițiștii Serviciului Rutier, dar și cei din Seini, Sarasău și Săliștea de Sus au identificat patru maramureșeni cu vârste cuprinse între 29 și 59 de ani, care au condus cu alcoolemii cuprinse între 0,44 și 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceștia au fost transportați la unități medicale pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS 22 AUGUST: Maramureşul se apropie de 1.000 de cazuri confirmate. Avem 51 de decese

Redactie

LECȚIE DE OMENIE PREDATĂ ÎN BUCUREȘTI: Maramureșenii au sărit în ajutorul unei șoferițe căreia i se defectase mașin în traficul haotic din București (VIDEO)

Vasile Dale

Angajații de la Apele Române au curățat de gunoaie barajul Strâmtori-Firiza și râul Iza (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.