BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO / VIDEO: Reţineri pe bandă rulantă în Satu Mare. Poliţişti agresaţi

Incident luni după-masa în județul Satu Mare. Mai mulți oameni ai legii susțin ar fi fost agresați în localitatea Hrip. Polițiștii au cerut ajutorul mascaților care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Persoanele implicate în scandal, în jur de zece localnici, au fost aduse la postul de poliție din Păulești în cătușe, pentru audieri.

Altercație între oamenii legii și localnicii din Hrip. Potrivit informațiilor PresaSM, mai mulți oameni ai legii susțin ar fi fost agresați în cursul zilei de luni în localitatea sătmăreană Hrip. Polițiștii au fost nevoiți să ceară întăriri din partea Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și din partea luptătorilor de la Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje, iar în jur de zece persoane au fost reținute, încătușate și transportate pentru a da explicații la sediul poliției din Păulești. Potrivit primelor informații, alți localnici din Hrip care au fost implicați în altercație au încercat să scape de oamenii legii fugind pe câmpul din apropiere.


Potrivit informațiilor PresaSM, doi polițiști și unii jandarmi susțin că ar fi fost loviți cu pumnii, cu picioarele, le-au fost rupte uniformele. Oamenii legii prezintă multiple leziuni la nivelul feței. Au fost amenințați inclusiv cu lopețile. Cel mai probabil că persoanele implicate în scandal vor fi acuzate de ultraj.

Sursa PresaSM.ro.

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal.

Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

Trei tineri, spulberaţi de TIR la Lunca Corbului, în Argeş. O fată de 19 ani, luată de SMURD (FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE, 2022: ”Șobolanii mișună peste tot”. Depozit de gunoi în spatele blocurilor de pe strada Arieșului

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Corb la corb nu-și scoate ochii!” – Colegiul Medicilor Maramureș SLR o instituție (NE)PUBLICĂ ce nu este obligată să ofere cititorilor răspunsuri pe Legea 544/2001

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.