BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Impact violent între un TIR şi un autoturism. Doi oameni au murit, iar un al treilea este în stare gravă. Intervine elicopterul SMURD (actualizare)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 19 Satu Mare-Sighetu Marmației, în apropierea localității Săpânța, județul Maramureș, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autotren, soldat cu rănirea a trei persoane.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion au rezultate 3 persoane încarcerate.

Intervine Detasamentul Sighet cu 2 autospeciale, un echipaj SMURD si 2 echipaje SAJ.

O persoană a fost scoasă dintre fiare, se lucrează pentru descarcerarea lor celorlalte victime. Se deplasează spre locul interventiei si echipajul TIM SMURD.
Una dintre victime este inconstienta, una este resuscitata în acest moment şi una este constientă.

ACTUALIZARE 1

Si cea de a doua persoana inconstienta e resuscitata. Se deplaseaza spre locul interventiei si elicopterul SMURD de la Tg. Mures.

ACTUALIZARE 2

O persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Este vorba desăre pasagerul din spate din Poienile de Sub Munte. A doua este încă în resuscitare cu slabe mici să fie salvată.

ACTUALIZARE 3

Și cea de-a doua persoană resuscitată a fost declarată decedată. Este vorba despre conducătorului autoturismului Dacia Logan, un bărbat din Valea Vișeului.

ACTUALIZARE 4 – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 17 octombrie, la ora 13.10, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit în urma unei sesizări prin apel 112 la un accident rutier soldat cu victime, produs între localitățile Săpânța și Câmpulung la Tisa.

La fața locului din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 77 de ani, având direcția de deplasare înspre municipiul Sighetu Marmației, a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus de un bărbat de 32 de ani din județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului autoturismului, precum și a unui pasager de 68 de ani din Poienile de Sub Munte, iar un alt pasager de 53 de ani din Bistra a fost transportat la Spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorul tirului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: După ce a paralizat circulația în Hatvan, minirecitalul lui Shaban Regele din Banat a fost spart de Poliția Municipiului Baia Mare

Vasile Dale

GALERIE FOTO/VIDEO – ACCIDENT PE DN18: O femeie încarcerată după ce două vehicule s-au ciocnit la Berbești

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Femeie accidentată grav pe o trecere pentru pietoni de pe strada G. Coşbuc. A murit la câteva ore la spital (actualizare)

Redactie

3 mesaje

EXCLUSIV: Șoferul decedat în tragedia de la Săpânța ar fi fost jefuit!!! ANCHETĂ DE AMPLOARE și acuzații extrem de grave la adresa forțelor de intervenție și nu numai! – Stiri din Maramures octombrie 28, 2023 at 8:40 pm

[…] VIDEO EXCLUSIV: Impact violent între un TIR şi un autoturism. Doi oameni au murit, iar un al treil… accidentdn19impactmaramureșpolitiesăpânsăpânțastiri baia marestiri maramurestragedietragedie trafic maramureșDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.