BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Arde acoperişul unei case din Groşi, unde locuiesc patru copii abandonați de mamă. Fata de 17 ani îi crește (actualizare)

Pompierii maramureşeni intervin la Groşi. Acolo a izbucnit un incendiu la acoperişul unei case de locuit. De precizat că în casa respectivă locuiesc patru copilași ce au fost părăsiți de mamă. Tatăl are mai multă grijă de o mătușă dintr-un sat vecin decât de copilașii lui. De altfel, fata cea mare în vârstă de 17 ani, îi crește pe ceilalți. Totul cu ajutorul autorităților locale dar și a localnicilor inimoși.

Au intervenit trei echipaje ale pompierilor militari și un echipaj SMURD. Nimeni nu a fost rănit, însă femeia și cei 4 copii au rămas fără acoperiș deasupra capului acum în prag de iarnă.

Cauza izbucnirii focului este se pare coșul de fum neprotejat față de materialele combustibile din acoperiș. Flăcările au mistuit acoperișul în totalitate, aproximativ 80 mp, tavanul s-a prăbușit iar tot mobilierul din imobil a fost distrus.

Pompierii militari au intervenit cu 3 echipaje de stingere și un echipaj SMURD. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Primarul comunei împreună cu localnicii spun că îi vor sprjini pe cei patru și vor reconstrui gospodăria. Până atunci cei patru vor locui la o mătușă în satul vecin.

Te-ar putea interesa si

URMARIRE CA-N FILME: FARA PERMIS, POSIBIL DROGAT – URMARIT DE POLITIA SIGHET. MASINI DISTRUSE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: BMW în copac la Mogoșești. Femeie rănită la Colțirea de un șofer băut

Vasile Dale

LA DATORIE: Cerşetori şi scandalagii sancţionaţi de jandarmii maramureşeni Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

1 mesaj

Primăria Groși: Apel Umanitar pentru reconstrucția casei distruse de un incendiu – Stiri din Maramures octombrie 18, 2023 at 2:56 pm

[…] 17.10.2023, în jurul orei 18:30, un incediu a mistuit acoperișul casei familiei Rus, domiciliată în localitatea Groși, str. 1 Decembrie, nr. 40, județul Maramureș. În urma […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.