ImportantNational

VIDEO. POLIȚIST ULTRAGIAT ÎN SATU MARE. IPJ NE SPUNE CĂ REALITATEA NU E CE VEDEM CU TOȚII. IPJ revine și ne dă dreptate (actualizare)

În pofida martorilor, filmărilor și a constatărilor făcute la fața locului de către reporterii PresaSM (polițiști cu uniformele rupte, tumefiați la față, cu sânge la nivelul feței), reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare susțin că niciun polițist nu a fost agresat. Mai exact, ne spun că polițiștii ”nu ar fi fost agresați și amenințați”. Probabil că expresii precum ”te omor eu când te prind”, ”am eu grijă de familia ta” sau ”ne mai vedem noi noaptea” nu intră la categoria amenințare. Sau lovirea polițistului și ruperea uniformei nu intră la categoria agresare…

”Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la evenimentul din data de 16 octombrie 2023, conform cărora polițiștii ar fi fost agresați și amenințați, precizăm faptul că aceste informații nu se confirmă, iar niciun polițist nu a fost agresat sau amenințat. În urma producerii incidentului, șapte persoane au fost conduse la sediul poliției. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Satu Mare.

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unei filmări din care rezultă în mod evident elemente care contrazic poziția oficială a Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare:

Conform sursei citate, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

UPDATE: În urma vizualizării imaginilor cu privire la evenimentul din data de 16 octombrie a.c. și a cercetărilor efectuate în cauză, în cursul acestei zile, 17 octombrie 2023, procurorul de caz a dispus extinderea cercetărilor cu privire la infracțiunea de ultraj.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

SOLIDARITATE: Reprezentanții SLI MM participă la pichetarea sediului Guvernului României

Redactie

LANSARE DE CARTE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ: „ROMÂNII DIN DREAPTA TISEI (MARAMUREȘUL ISTORIC, TRANSCARPATIA, UCRAINA)”

Redactie

TRAGEDIE PE DN1C BAIA MARE – DEJ. UN MOTOCICLIST S-A IZBIT DE MASINA UNUI MARAMURESEAN. UN ALT MARAMURESEAN A TRECUT PESTE EL (GALERIE FOTO EXCLUSIV/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Stiri Satu Mare octombrie 21, 2023 at 7:39 am

Multe minunatii se intampla la nivel de Satu Mare… Iar in Hrip, Dumnezeu cu mila…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.