BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Ruscova – Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a murit

Tragedie la Ruscova. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren accidentat.

Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civili (SVSU) din Ruscova, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tractorul se răsturnase iar bărbatul a fost prins sub utilaj.

În zonă, în sprijinul SVSU Ruscova, au fost trimise și echipaje ale poliției, salvamontiștii, pompierii militari dar și polițiștii criminaliști din Vișeu de Sus.

Trupul neînsuflețit a fost coborât de pe munte cu ajutorul salvamontiștilor și a fost predat celor de la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

ÎN ATENȚIA CITITORILOR: PROTEST PUBLIC – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș și DSP Maramureș INTERZISE pe site-ul nostru

Redactie

CARA DROGURILE CU AUTOCARUL: MARAMURESEAN PRINS CU CANNABIS IN SARASAU (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Un şofer a ajuns în şanţ, după ce i-a explodat o roată (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Tragedie la Ruscova – Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a murit – Stiri din Maramures - newsflash octombrie 19, 2023 at 12:42 am

[…] Citeste continuarea pe vasiledale.ro […]

Raspunde
lesc octombrie 20, 2023 at 7:38 am

Tractoarele astea fara cabina is teroare publica…cred ca am vazut o stire exact ca asta de vreo 5-6 ori anul asta deja…ar trebui interzise fara cabina sau macar niste piloni de aia.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.