BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

DN 1C Baia Mare – Satu Mare este blocat din cauza unui grav accident rutier – foto / actualizare

Un accident rutier s-a produs între localitățile Ciuperceni și Livada, intervine Detașamentul de Pompieri Satu Mare.

Din primele informații sunt 3 mașini implicate și o persoană încarcerată. La fața locului a fost dislocat un ASAS cu 5 subofițeri, Descarcerarea cu 4 subofițeri si un echipaj de prim ajutor cu 3 subofițeri.

DN1C Baia Mare – Satu Mare este blocat.

ACTUALIZARE

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 8.15, la un accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada.

La fața locului s-au deplasat, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare grea, un echipaj de prim ajutor SMURD, însumând un număr de 12 cadre militare, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Echipajele operative au identificat la locul interventiei 3 autovehicule implicate în incident, iar într-una dintre acestea aflandu-se o persoană de sex masculin încarcerată.

Pompierii militari au acționat pentru extragerea bărbatului, în stare de conștientă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale.

Totodată, altor 4 persoane implicate in accident li s-au acordat asistență medicală la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.

De menționat este că, înaintea sosirii echipajelor de interventie, la fața locului au intervenit sg.maj. Iuhazs David si plt.adj. Rotar Sorin, pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, care se îndreptau către domiciliu din tura de serviciu.

Aceștia au procedat la asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme, făcând totodată un triaj al victimelor și punându-le în poziția de siguranță până la sosirea echipajelor medicale.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al judeţului Satu Mare, le mulțumește celor două cadre militare pentru exemplul de altruism de care au dat dovadă!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Accidente pe șosele. Ninsoarea abundentă creează probleme pe DN18 în pasul Prislop și Gutâi, dar și la Cavnic. Raliul Maramureșului anulat în pasul Gutâi

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Incendiu de vegetaţie între Satu Nou de Jos şi Groşi (foto, video)

Vasile Dale

CONFLICT ÎN STRADĂ: Scandal pe strada Cosmonauților din Baia Mare între un fost angajat al unei firme de pază și polițiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.