Eveniment

COMERŢUL ILICIT cu fructe și legume, sancţionat de poliţişti în Baia Mare

Azi, 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de comisari din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Maramureș, au desfășurat activități de verificare și control, destinate prevenirii și combaterii faptelor ilicite, săvârșite în domeniul comercializării produselor agroalimentare și pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, în municipiul Baia Mare.

În cadrul activităților, au fost verificați 20 de agenți economici, 35 de persoane fizice autorizate și 5 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost plicate16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea sumei de 165 de lei și a fost indisponibilizată cantitatea totală de 13.019 kg de fructe și legume, în valoare totală de aproximativ 64.500 de lei, urmând să se stabilească cu exactitate proveniența acestora.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – 3 morți și 1 rănit grav după ce un autoturism s-a izbit de autocarul Sighet – Cluj plin cu pasageri pe DN17 Moisei – Năsăud. A fost activat planul roșu de intervenție (actualizare)

Vasile Dale

FOTO – Un BMW s-a oprit în pădurea ”Două Veverițe”

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Atenţie! Cade tencuiala de pe o clădire de pe strada Culturii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.