BREAKING NEWSEveniment

INCREDIBIL: Un șofer beat criță s-a izbit cu mașina de o alta parcată în curtea bisericii din Moisei. Fără permis și drogat la volan prins în Borșa

Moisei

 Ieri, 18 octombrie, la ora 19.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.18.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus dinspre Moisei înspre Borșa, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în curtea unei biserici.

          La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 39 de ani din Moisei.

          Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Vişeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Borșa

Ieri, 18 octombrie, la ora 15.35, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N.18 str. Victoriei din oraș.

          La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din oraș. Întrucât acesta avea un comportament deviant şi suspect.

          În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență substanțelor psihoactive.

          Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

          În urma verificărilor efectuate de polițiștii, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Baia Sprie

Azi-noapte, la ora 00.25, polițiștii au efectuat semnalul de oprire al unui autoturism condus pe D.N.18B, strada Câmpului, însă conducătorul auto nu a dat curs opririi,  ci și-a continuat deplasarea până pe strada Microraion Vest, unde a oprit. Conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului și a fugit de lângă autoturism, fiind imediat interceptat de polițiști.

          Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din Coaș. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Centrul de permanență medical din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

       De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

      În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de  conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Baia Mare

Ieri, 18 octombrie, la ora 09.38, polițiștii au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Gheorghe Șincai din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 71 de ani din Brașov, care are permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CAMERĂ SUPRAVEGHERE / LA UN PAS DE MOARTE – Două fetițe și o femeie au scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident, în Șomcuta Mare

Vasile Dale

ODEȘTI – Tânăr reținut și depus în arest după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incident pe o stradă din zona târgului auto din Baia Mare. Află toate explicațiile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.