BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FUG ÎN VALURI DIN CALEA RĂZBOIULUI: Încă un ucrainean rănit este căutat în munții Maramureșului pe vf Pop Ivan (actualizare)

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în Munții Maramureșului, zona Vf Pop Ivan , pentru gasirea, acordarea primului ajutor, recuperarea si evacuarea unui cetățean ucrainean.

Nu avem nr de telefon al cetățeanului ucrainean.

Apelul la 112 a venit de la o altă persoană care la rândul ei a fost sunată cu nr ascuns de ucrainean , acesta afirmand ca este ranit si viata ii este pusa in pericol, acesta oferind niste coordonate care nu pot fi confirmate.

O echipă de salvatori montani a plecat in aceasta dimineata in jurul orei 03.00 in zona menționată pentru gasirea cetateanului ucrainean.

Având in vedere ultimele intervenții evacuarea va fi facuta in conditii meteo grele.

ACTUALIZARE 1

Salvatorii montani au ajuns la coordonatele oferite de apelant dar persoana ranita nu se afla acolo. Salvamontistii cauta in continuare ucraineanul, au scotocit zona dar nici urma de acesta.

In acest moment salvatorii montani au inaltat drona din dotare si cu ajutorul tehnologiei SARUAV implementate de SPJ Salvamont Maramures impreuna cu partenerul VODAFONE Romania , folosind camera cu termoviziune incearca sa identifice persoana ratacita.

ACTUALIZARE 2

Dupa aproape 7 ore in teren fara a gasi nimic salvatorii montani se retrag din munte la baza urmand sa reia cautarile in momentul in care ucraineanul (care are tel inchis) precum si apartinatorii care refuza sa ofere detalii suplimentare vor dori sa coopereze cu agentiile aflate in teren.

Te-ar putea interesa si

HAOS TOTAL: Jumătate din secția Urologie au transformat-o în secție ATI la Spitalul Județean Baia Mare. Tot mai mulți angajați depistați pozitiv COVID-19

Redactie

UN NOU SCANDAL MOCNEȘTE: Subalternii l-au reclamat pe șeful Poliției Sighetu Marmației la IPJ Maramureș că a emis o dispoziție ilegală. Șeful SPR Maramureș a știut oare?

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avionul HiSky Baia Mare – Paris Beauvais a decolat cu 6 ore întârziere. Aeronava prezenta scurgeri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.