BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Un biciclist beat criță s-a lovit de mașina care îl depășea pe strada Victoriei din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Victoriei din Baia Mare. Din primele informații se pare că un biciclist a fost surprins și accidentat de un autoturism.

La fața locului intervin două echipaje SMURD și un echipaj al Poliției.

Persoanei rănite i se acordă primul ajutorul, aceasta fiind se pare și sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale biciclistu în vârstă de 65 ani aflat într-o vădită stare de ebritate se deplasa spre Vivo Mal pe strada Victoriei. Șoferiță unui autoturism care circula în aceeași direcție s-a angajat în depășirea acestuia, doar că biciclistul s-a dezechilibrat și a intrat direct în portiera ușii din dreapta spate a vehiculului.

Victima a fost preluată și transportată la spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 24 octombrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu victimă, produs pe strada Victoriei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie de 39 de ani, a intrat în coliziune cu un biciclist care circula în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului de 64 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cazul biciclistului nu s-a putut efectua testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

La Stejera, o familie sfidează tot satul și – culmea – îl reclamă pentru abuz pe primar

Vasile Dale

OPINIE – Magistrații băimăreni, pentru unii mumă, pentru alții ciumă

Vasile Dale

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, găsit de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş. Bărbatul din Nistru s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.