Important

Concert Extraordinar “Baroque Tour” în Baia Mare cu violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica

Într-o seară magică dedicată muzicii clasice și rafinamentului artistic, violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica vor urca pe scena Sălii Rotary a Colegiului de Arte din Baia Mare, promițând un spectacol muzical memorabil.
Concertul extraordinar, intitulat „Baroque Tour. Opus 2”, va avea loc pe data de 4 Noiembrie, începând cu ora 18:00.
Parteneri pe scenă, frate și soră în viața reală, Răzvan și Andreea Stoica au reușit de-a lungul anilor să creeze un duet armonios, demonstrând o conexiune profundă atât între ei cât și cu publicul. Duo-ul își propune să aducă pe scena băimăreană esența epocii baroce și atmosfera boemă a acelor vremuri, printr-un repertoriu selectat cu grijă, ce include lucrări de Giuseppe Tartini, Tomaso Antonio Vitali, Johann Sebastian Bach, Gaetano Pugnani și Francesco Maria Veracini.


Acompaniați de celebrele acorduri ale viorii Stradivarius „The Queen”, ce a aparținut violonistului Heinrich Wilhelm Ernst și admiratului său Niccolo Paganini, Răzvan și Andreea promit o seară în care muzica clasică va vorbi direct sufletului, creând o experiență unică pentru fiecare participant.
Andreea Stoica, pianistă de renume și laureată a numeroase concursuri internaționale, a început să studieze pianul de la vârsta de cinci ani și a debutat pe scena Ateneului Român alături de Orchestra Filarmonică. Talentul și dedicarea ei pentru muzică au fost recunoscute și apreciate la nivel internațional, iar performanțele sale au rămas în memoria iubitorilor de muzică clasică.
Răzvan Stoica, violonist de excepție și câștigător al premiului „NEW TALENT Bratislava”, s-a distins pe scenele internaționale prin pasiunea și virtuozitatea interpretărilor sale. A fost desemnat „Cel mai bun violonist din Europa sub 28 de ani” în 2013 și a evoluat alături de dirijori și orchestre de renume mondial.
Biletele pentru acest eveniment unic sunt disponibile online pe site-ul https://ove.ro/baroque-tour-opus-2, și vă invităm să vă asigurați locul pentru a fi parte a unei seri muzicale de neuitat.
Vă așteptăm cu drag să fim martorii împreună a artei și măiestriei muzicale, într-o seară în care muzica și sufletul se vor întâlni într-un duet perfect.

Fundația Culturală EUROART, de la înființarea sa în anul 1993 și până în prezent, propune proiecte și inițiative care să sprijine și să dezvolte cultura în Baia Mare, dar mai ales dorește cultivarea și menținerea vieții muzicale. Fundația noastră își îndreaptă acțiunile în primul rând spre educarea artistică a copiilor și tinerilor în general, prin organizarea de concerte tip lecție, dar și pe sprijinirea artiștilor, încurajându-le obținerea de performanțe și colaborări inedite. De-a lungul celor 27 ani de activitate, Fundația Culturala EUROART și-a construit o vastă experiență în domeniul cultural. De la festivalurile internaționale de muzică clasică sub denumirea ”Întâlniri ale tinerilor muzicieni europeni” (1993-1996), la concerte și expoziții în județele Maramureș și Satu Mare (1998-2000), la concerte parteneriate cu CAMERATA EUROART (din anul 2003-2008), până la organizarea de stagiuni anuale de concerte simfonice atât la nivel local, județean cât și zonal (2003-2012).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați pe Camelia Ciocaș, +40 740 085 804

Te-ar putea interesa si

Poliţiştii maramureşeni vă doresc să petreceți începutul de an în pace alături de cei dragi!

Vasile Dale

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI MARCATĂ LA IPJ MARAMUREŞ

Redactie

INFORMAŢII UTILE pentru şoferii care doresc reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.