BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

JURNALIȘTII ȘI 4 consilieri sunt vinovați, primarul Cherecheș este ”alb imaculat”: Castanele NU se mai țin. Procurorii DNA au ridicat contractele de la Castaniada, Iarna Băimăreană și Ziua Copilului din 2022

Ieri vă anunțam că marea paranghelie numită Castaniadă 2023 NU SE MAI ORGANIZEAZĂ. A anunțat-o edilul Cherecheș în conferința de presă organizată astăzi cu 20 de minute întârziere față de ora anunțată.

Primarul a confirmat și faptul că procurorii DNA au ridicat contractele din anul 2022 cu privire la organizarea Sărbătorii Castanelor, Iernii Băimărene și a Zilei Copilului.

Vinovați sunt jurnaliștii Ana Maria Avram, Cătălin Vischi dar și consilierii locali Gavra, Hodorogea, Simion Bizău și Cirț. Despre o parte dintre ei a spus că ar fi susținătorii mișcării LGBT.

Au fost declarații efectiv halucinante scoase ”gaura gurii” de boss-ul de la Primăria Baia Mare. A negat faptul că Primăria Baia Mare are datorii neachitate către firme private în valoare de 48 milioane de lei, arătând cu degetul spre Drusal și acuzându-i de furt.

Dar să revenim la Castaniadă. Ce se va întâmpla oare cu societățile comerciale sau comercianții care și-au plătit spațiile închiriate? Va fi interesant ce se va întâmpla următoarele zile. Noi vom fi pe fază!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOCAR COVID-19: 13 angajaţi ai Spitalului Municipal Sighet, depistaţi pozitiv

Redactie

INTERVENŢIE DE URGENŢĂ LA IZVOARE: Tânăr rănit grav la muncă în pădure după ce a tăiat un lemn și i-a căzut în cap. Au intervenit salvatorii montani

Redactie

IARNA-I IARNA IN MARAMURES: Drumurile nationale si judetene acoperite de omat (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.